Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MV

Pane jo, to je ale fikanej text.

1 0
možnosti
Foto

Přitom proti nákaze stačí obalit se trikolorní stužkou, která vše vyřeší.

P.S. fotka čím dál hezčí, zkuste příště něco odvážnějšího, ať máte karmu jako Brno. ;-D

0 1
možnosti
Foto

Jelikož běžné zásobování potravinami a spotřebním zbožím není v rukou státu, ale soukromníků, včetně nadnárodních společností majících sídla mimo ČR, je iluzorní spoléhat v tomto ohledu na stát.

Přesto zásoby nesyslím.

4 0
možnosti
LV

Právě jste dokázala, jak snadné je s lidmi manipulovat. Píšete o tom, že Čína postavila nemocnici pro tisíce nemocných v rekordním čase, ale nepíšete, že to není nemocnice, ale karanténa, de facto koncentrák z kontejnerů, který navíc dosud nebyl zprovozněn. Píšete o uzavírání celých oblastí, ale nepíšete, že kromě Číny je toto "uzavírání" spíše soubor doporučení ohledně cestování, nikoliv nějaké represivně vynucované konání. Nepíšete ani o tom, že průběh onemocnění CoVir 19 je tak podobný chřipce, že k jeho diagnostikování je třeba cílených testů krve a hlenu. Nepíšete, že z těch desítek tisíc nakažených po světě se již desítky tisíc vyléčily bez jakýchkoliv následků.

Ne, těstoviny nejsou barometrem důvěry ve stát, jsou barometrem sklonu některých lidí k hysterii a davovému šílenství. Tito by lidé by se chovali stejně za jakékoliv vlády v jakémkoliv státě.

7 0
možnosti
Foto

Jste jeden z těch vševědů nebo jste 24 hodin přilepený na ČT vysílání. jak víte, co Čína zprovoznila a co ne? Znám dost dobře čínské reálie, 22 let tam jezdím a byl jsem v kontaktu s čínskými kolegy. Oni oproti nám neriskují a dodržují to, co je nařízené. Proto se jim to dařilo kočírovat navzdory obrovským přesunům lidí v počátcích jejich nového roku.

Řeči o totalitě si nechte stranou. Protože to je o tom, jak je stát připravená chránit svoje obyvatelstvo, když je to nutné. Ať je to cokoliv.

1 2
možnosti
MB

 Karma. Zcela s Vámi souhlasím. Už to, že neustále jsme vyzýváni k mytí rukou a použití antibakteriálních mýdel a gelů, je výsměch. Zkuste je v lékárnách sehnat.

2 0
možnosti
PD

jo, když si někdo jako autorka koupí deset, tak pak se na Vás nedostane

3 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS