Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Naprosto skvělý! R^

0 0
možnosti
JK

Říkám si kde se bere za zášť, až nenávist. Proč jsou Rusko, Čína a stařec na Hradě nedotknutelní. V tu ránu je aktivován sektářský fanatizmus a bez spojení s realitou je zde snaha o rozpoutání nenávisti a pomsty. Bohudík ty lži a pokrucování faktů moc lidí nezajímá, jen pár fanatiků, kteří jsou schopni pak naházet klády na koleje ve jménu ďábelské vize.

Dehonestace médií od partaje, která existuje jen díky oligarchovi, kterému tato média šlapou po jeho písečku, je chucpe. Kdyby šlo o konstruktivní kritiku, tak se to dá pochopit, tady ale jde o rozpoutávání nenávisti a to je nebezpečné.

0 0
možnosti
ZK

Pane Flaška, Vy jste zoufalec.

0 0
možnosti
RB

„Člověk, který se nikdy nepodívá do novin (nebo TV), je lépe informován než ten, kdo je čte, protože ten, kdo nic neví, je pravdě blíže než ten, jehož mysl je naplněna lží a omyly. “

Thomas Jefferson

1 0
možnosti
JK

Tak předně jmenované nadace nejsou média, tak jak je vykreslujete a jak média chápe veřejnost, jsou to společnosti z větší části nedotované státem, které podporují některé vybrané internetové projekty a nezávislé novináře.

V ČR máme totiž media dělená takto:

https://www.mediaguru.cz/slovnik-a-mediatypy/typy-medii/

Tak kolik procent mediálního trhu mají vámi uvedená „média“? I když sečteme všechny dohromady, nedostaneme se na hodnotu hodnou měření. Oni dobře vědí, že jejich dopad na veřejné mínění není velký, a proto je pravděpodobné, že dělají reportáže poctivě, bez vnějších vlivů, hlavním hráčům to totiž nestojí za námahu. Jistě, že se promítá do článků vnitřní názor novináře, ale jako alternativa k mainstreamovým mediím je to výborné, vždy je dobré znát několik pohledů na danou věc. To vám dělá potíže, znáte jeden pohled, ten svůj, ostatní jsou nepřátelé.

Proč tedy vám a potažmo Klausově uskupení leží tak moc tyto nadace v krku? Hledáte nepřítele pro stranickou kampaň. Nemůžete napadnout někoho z velkých hráčů, to by byl váš hrob. Hledáte někoho, na kom by se dalo zviditelnit a podle starého marketingového modelu, „nejmocnější emocí je zlost a nenávist“, vyrábíte terč, nepřítele, který ve skutečnosti neexistuje. To už jste přestali strašit migranty? Zpočátku se zdálo, že jdete touto kartou po voličích SPD. Vysloveně trapné je to strašení Sorosem, co tak strašného nám v ČR, nebo někde jinde, provedl? Nabízí se srovnání s Klausem St. a jeho unikátní amnestií, která osvobodila megapodvodníky a megazloděje. Která že to nadace a který miliardář drží vaši pidistranu nad vodou?

0 2
možnosti
AN

A49l79e69š 35N32o13v22á94k

28. 5. 2020 14:04

jakoby snad opozice nehledala "nepřítele pro stranickou kampaň"...jakoby snad mladá ekonomka nebo nekonfliktní moderátor mohli skutečně způsobit nějaké zásadní změny v ČT...:-)

0 0
možnosti
JV

Děkuji za podrobný rozbor.R^R^R^

0 0
možnosti
Foto

A prosím pěkně, bude Trikolora vydávat nějaké periodikum, které bude naprosto nezávislé a maximálně objektivní? ;-D

0 3
možnosti
Foto

Na "nezávislá" média může věřit jen prostoduch. Naštěstí máme v dnešní době přístup k mnoha informacím, protože se sedmá velmoc rozšířila o internet, kde může informace šířit každý, nejen "instantní" média. Ať si každý věří, čemu chce, ale všichni bychom měli až do omdlení obhajovat svobodu vyjadřování na internetu. Spoléhat se na to, že nám jakási "nezávislá" média přinesou tu správnou pravdu a ostatní je třeba omezit, aby náhodou nepřinesla nějaké fake news je cesta do pekel. Je obrovskou chybou spoléhat na to, že omezení a restrikce přinesou konečně jediné a správné zpravodajství, to nikdy nebude a nemůže fungovat, vždycky je třeba filtrovat informace z různých zdrojů a pořád dokola je porovnávat a hodnotit, nic jiného fungovat nebude, nemůže a vlastně nikdy nefungovalo.

12 0
možnosti
JP

Asi to neslyšíte, ale zatleskal jsem Vám.R^:-) Ať už se jedná o "oficiální", "veřejnoprávní", "alternativní" zdroje - vždy se jedná (mělo by) primárně o možnost svobodného přístupu ke všem informacím + zapojení vlastního úsudku.:-)

1 0
možnosti
Foto

Velice zajímavé informace, karma R^

4 0
možnosti
  • Počet článků 17
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 10166x
Mým cílem je zachovat svobodu slova a zakročit proti politickým neziskovkám, které za vaše peníze devastují Českou republiku. 

Jsem konzervativec a pravičák. Píšu tak otevřeně, jak to jen dnes jde, o tématech, o nichž se už mluvit nemá.

http://www.natalievachatova.cz

Seznam rubrik