Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MV

skoro jako by tohle psal nekdo z SPD....

2 4
možnosti
Foto

A ona to Trikolora? ;-(

1 1
možnosti
MH

Všechny neziskovky jsou ziskové. Bohužel jenom pro členy těchto neziskovek.

9 0
možnosti
JR

J19a44n 37R64á97ž

1. 9. 2020 15:43

Jen lidem hodně natvrdlým ještě nedošlo, že neziskovky, a to zejména politické verze, jsou opravdovým dream job. Známý, otec studentky-absolventky fakulty sociálních studií MUNI, se okrajově při popromočním setkání zeptal dalších absolventek této fakulty, co hodlají dělat a kde si myslí, že najdou nejlépe svoje znalosti studijního oboru. Většina odpověděla, že budou usilovat o profesním uplatnění ve státní správě nebo v nějaké neziskovce. A copak se tomu, při znalosti, profesní náplně v těchto organizacích, výšce a stabilitě příjmů, může této volbě někdo divit?

8 0
možnosti
Foto

Z důvodů, o kterých píšete, se mě líbí program Svobodných, ve kterém jsou, nebo byly, dnes si nejsem jistý, úřady na zrušení.

Kolik úřadů na zrušení má ve svém programu Trikolóra ?

4 0
možnosti
HS

Trikolóra to nemá pojaté jako úřady na zrušení, ale má v programu snížení byrokracie a snížení počtu úředníků, což je v praxi totéž.

2 0
možnosti
VK

za článek samozřejmě karma, ale jen si dovolím poznamenat, že sexistické prasátečko se nevěnuje pouze nahotě, ale i "stereotypům" atp. to jenom pro vysvětlení, proč je nominována vámi zmiňovaná hlava :-)

2 0
možnosti
PB

I tak jsem nepochopil, co je na hlavě plné papriček stereotypní. Pokud je to žena ve spojení s kuchyní, a to oni chtějí bůhví proč vymýtit, potom se stereotypem stane muž v kuchyni a to budou muset taky vymýtit.

Celkově nechápu a jsou mi odporné všechny ty výkřiky o boji proti stereotypům, předsudkům a zažitému chování. Protože na tom není nic špatného, nebo dokonce škodlivého, jak se nám tito pomatenci snaží vnutit. Já mám rád své stereotypy a předsudky.

Ono vlastně celé to demagogické a vpravdě totalitní šílenství začalo už tehdy, když byly předsudky a stereotypy prohlašovány za špatné, škodlivé a nikdo proti tomu neprotestoval. Tím se ten společenský útlak všech těch lidskoprvních tyranů legalizoval a dnes už jede na plné obrátky.

6 0
možnosti
PB

Cílem lidskoprávních neziskovek není problémy řešit, nýbrž problémy vytvářet. A má to svou logiku. Za vyřešený, neexistující, či bagatelní problém vám nikdo peníze nedá, protože k tomu není žádný důvod.

Avšak za objevení terénním způsobem a následnou analýzou, že třebas v ČR se ročně odehraje tisícnásobně víc znásilnění než kolik uvádí oficiální statistiky, a je třeba to řešit, vám už nějaký ten milion přiteče. A potom lze, aby 58 pracovníků neziskovky poskytlo za rok 2019 celým 343 lidem konzultaci a právní poradenství za pouhých 6,2 milionů nákladů (Profem). Což vychází pět konzultací za rok na jednoho neziskováře. A taková dřina, taková řehole, musí být i náležitě ohodnocena. Já bych řekl, že takové palmáre nebere ani dr.Lžičař, známý to obhájce podsvětí všeho druhu. A to je dobře. :-)

13 0
možnosti
ZS

Problémy se vyřešit nemohou, pracovníci takových organizací by přišli o lehké živobytí a nedejbože! museli pracovat.

6 0
možnosti
EH

Je třeba odhalovat státem financované organizace. Přece jenom mají mít transparentní hospodaření, takže to není žádní "shaming" nepopulárních firem.

a) co mají dělat

b) výsledky

c) kolik to stálo

d) poměr cena/výkon

Nebaví mě financovat neziskovky typu Hate Free, která pro integraci Romů udělá 0%, ale pro označení xenofoba a rasisty 100%.

24 0
možnosti
  • Počet článků 17
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 10166x
Mým cílem je zachovat svobodu slova a zakročit proti politickým neziskovkám, které za vaše peníze devastují Českou republiku. 

Jsem konzervativec a pravičák. Píšu tak otevřeně, jak to jen dnes jde, o tématech, o nichž se už mluvit nemá.

http://www.natalievachatova.cz

Seznam rubrik