Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Americká akademie se patrně inspirovala naší hrou "V babiččině údolí", kterou napsal můj kolega ing. Ptáček s mým malým přispěním. Oskar tutový, viz osoby:

Vinnetou, náčelník Apachů,

Pan otec, český mlynář, surovec, mele jen hrubou mouku

Lord Henry, anglosaský vynálezce a puškař

Sigmund Freud, moravský židovský psychiatr

Sultán, pes tureckého původu

Tyrl, typický Tyrolák

Černý myslivec, Čechoafričan

Komtesa, nymfomanka

Viktorka, sadomasochistka ;-D

1 0
možnosti

Trikolora mě moc neoslovila, dost je to ovlivněno i předsedou, ale toto je jedno z dobrých témat, to musím uznat.

0 0
možnosti
Foto

Hezká předpověď, ale úplně mimo. Především si americká akademie bude rozhodovat bez ohledu na názor Peťi Buriana z Česka. A ano, bude dávat přednost filmům, kde jsou minority, protože svět takový prostě je. A budou na ně chodit lidi úplně stejně jako dnes, jen se při tom nebudou tolik divit, že se nějaká holka v tom filmu políbí místo s klukem s jinou holkou. Protože to tak prostě v životě fakt je.

0 4
možnosti

Hezký pokus, ale úplně stupidní. Tak především o žádné "americké akademii" a jejím hlasování nepíšu ani slůvko a to i přes to, že mi to jakýsi Filípek Nováků statečně podsouvá. A ano, budou se preferovat filmy nabité tou správnou ideologií, místo filmařským kumštem, tedy jako za komunistů, nebo nacistů. A ano, je možné že i na ně bude chodit řada lidí zfanatizovaných totalitou. A ne, to že se líbá holka s holkou, tomu se dnes už nikdo nediví, a fakt to tak v životě není v 30% jak to požaduje ona akademie a jak se nám Filípek snaží nakukat.

5 0
možnosti
Foto

Víte, Oscar Academy Awards byla vždycky tak trochu marketingově politkocká a komerční lobbistická hra.

Nermyslete si, že i ty dva československé a jeden český Oscar za nejlepší zahraniční film jsou "jen tak".

Všechno je to njakým způsobem nějaká politika.

Zkuste trochu více zabrusit do dějin filmu a OAA a budete se divit, co vše je "pod pokličkou". Netřeba se opájet současným většinovým/menšinovým sentimentem.

0 0
možnosti
Foto

Oprava: "marketingově politická a komerční lobbistická hra." R^

0 0
možnosti

Zkouším si představit tu hrůzu, kdyby měl hlavní hrdina v zimním období přijet v bílém autě, které by mělo černé pneumatiky a na nich řetězy...

3 0
možnosti

P58e41t56r 46B50u19r45i35a53n

10. 9. 2020 15:39

Filmy bez menšin se stanou menšinovou tvorbou. Ovšem nejvíc sledovanou a plnící kasy. Malorozpočtové filmy se stanou kasovními trháky. Velkorozpočtové budou muset být tučně dotovány, protože budou na ublinknutí v poloprázdných sálech. Pojem Oskarový film se stane etiketou varující před množstvím éček a alergenů ve výrobku. Možná i toxickém, takže lebka se skříženými hnáty. Na Oskarové filmy budou hnáni nuceně v houfech děti školou povinné stejně tak, jak naši generaci hnali bičem do kina na sovětské filmy. Udělování Oskarů se stane tou nejzvrácenější přehlídkou přetvářky, lži a výrazu ideového nadšení.

Já bych dal posledního Oskara Orwellovi in memory a celý ten cirkus poté uzavřel.

13 1
možnosti
Foto

Já bych nechal ideologii spát, myslím že svobodný svět si půjde dál svou cestou. Filmaři budou točit takové filmy jaké budou chtít točit, diváci budou chodit na takové filmy jaké se jim budou líbit, různé filmové spolky a akademie budou udělovat ceny dle svého uvážení a žáčky jistě nikdo nebude nikam hnát bičem ;-)

4 2
možnosti
Foto

J48o92s16e84f 41B91á67r98t38a

10. 9. 2020 14:11

Ono stačí vyhlašování Českých lvů, tam se baví akorát ti přítomní.

4 1
možnosti

To je ale humbuk, přitom podobných vln vzbouřených menšin historie zná dost a dost i obrazoborectví není současný termín, změna je v tom, že máme globální svět a hlavně i globální informační sítě. Lidstvo nahradí teprve technologie, která začne samostatně myslet. Strašení neagresivním hnutím je směšné, to nebezpečnější pro ČR jsou agresivní Rusko a stejně agresivní Čína a servilní chování našich uplacených státníků.

1 13
možnosti

P19e74t87r 21B94u67r83i73a83n

10. 9. 2020 15:27

Panebože...už vím, jak se totality dostávaly k moci. Skrze prostý lid prostého myšlení.

4 0
možnosti
Foto

No tak filmy už to postihlo, teď pčíjde řada na literaturu - nebudou se smět vydávat knihy kde nejsou menšiny hrdinami.... No prostě tu máme dobu temna už zase.

9 1
možnosti
Foto

modelky zahalené to už se stanovilo, když se podívám na módu tak mi příjde, že to navhrují pomatenci - stačí projít časopis ESPRIT - říkám tomu, že to je reklama na koncetrák. , Auta a jejich nej top desing - to je úplně to samé - nová škoda enyaq se svými světelnými efekty na kapotě vypadá jak tlama s vyceněnými zuby s rovnátky. Podobně je na tom architektura, umění - kde jistý nahází na sebe pračky a myslí co neudělal za kumšt... Estetika to je cizí slovo bohužel nejen u nás. Tenhle svět je prostě pro snoby co mají prachy a nemají vkus.

4 0
možnosti

P81a91v21e27l 47V43é96b13r

10. 9. 2020 13:11

Očekávám, že vbrzku bude požadován slepý ... ehm, pardon, zrakově nedostatečný hlavní kameraman.

5 0
možnosti

P86e19t14r 96B92u84r93i89a46n

10. 9. 2020 15:41

a neslyšící zvukař, mentálně postižený režisér a sponzor se sociálně vyloučené skupiny.

3 0
možnosti
  • Počet článků 17
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 10166x
Mým cílem je zachovat svobodu slova a zakročit proti politickým neziskovkám, které za vaše peníze devastují Českou republiku. 

Jsem konzervativec a pravičák. Píšu tak otevřeně, jak to jen dnes jde, o tématech, o nichž se už mluvit nemá.

http://www.natalievachatova.cz

Seznam rubrik