Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Podle svého profilu chce autorka zachovat svobodu slova. Zákon ve stejném smyslu chtěl prosadit i bývalý šéf Trikolóry V. K. junior. Ovšem zatím se tento zákon prosadit nikomu jinému nepodařilo a zřejmě ani nikdy - podobně jako zákon o všeobecném referendu, který občanům sliboval již v roce 2013 Bohuslav Sobotka - prosadit nepodaří. Každá strana a hnutí začne před volbami všem mohutně sladit život horami nesplnitelných slibů a po volbách se samozřejmě sliby všechny vytratí stejně, jako pára nad hrncem.[>-]

0 0
možnosti
Foto

Dobrý den. Návrh byl předkládán již v roce 2019. Po celou dobu jsme nepolevili, ba naopak s narůstajícím omezováním svobody slova bojujeme ještě víc. Ve čtvrtek jde náš návrh novely trestního zákoníku do 1. čtení. Sledujte hlasování ve Sněmovně, myslím, že budete překvapen, kdo pro něj bude, a kdo naopak nebude hlasovat. Pro mnoho lidí by to bylo velmi překvapivé.

1 0
možnosti

L11i12b20o79r 20H75a96n63á15k

23. 4. 2021 12:13

PřesnéR^ Nejhorší na tom je jak moc tito lidé dostávají prostoru, jak moc jsou slyšet a přitom mají nulovou odbornost něco takového dělat (když pominu, že jejich činnost je naprosto zbytečná, škodlivá a jednostranně orientovaná)

16 2
možnosti

Přeložme si to. Trikolora žárlí, protože je v nouzi a Člověk v tísni nic neposlal.

Neziskovka si dovolila autorku pranýřovat za to, že tu napsala absolutní hoax.

Takže tu máme vulgární bulvární nadpis a potom, místo líčení toho děsného násilí, které vede ke "klečení, mlčení a rezignaci", tu máme kyselé hrozny, kňučení, pomluvy a denunciaci.

A na závěr bolševický blábol o tom všem, "co si platíme"

Tohle je prostě spolek k pohledání.

6 13
možnosti
Foto

Autorka napsala text podložený zdroji přímo z pera Ministerstva školství a opírala se, mimo jiné, o otevřený dopis fyziků ministrovi školství. Což byste věděl, kdybyste si jej našel a přečetl. Vaše odpověď je momentálně na úrovni výstupů Českých elfů, Manipulátorů a Demagogů. A není to pochvala, jestli si rozumíme.

6 1
možnosti
Foto

Trikoloře opravdu doporučuji klečet a držet zobák. Kdy Vám dojde, že jste jen k smíchu? Synek měl aspoň tolik rozumu, že to vzdal, ale starý ješita, ten to nevzdá až do úplně hořkého konce.

Tuhle jsem zjistil, že prý několik členů je v parlamentu. Asi jsem zaspal nějaké volby, kde Trikolora překročila 5%. ;-D

4 6
možnosti
Foto

Trikolóra klečet ani držet zobák nebude, to Vás mohu ujistit.

3 0
možnosti

Jaké neziskovky jsou politické? Je to když klub sportovního dorostu sponzoruje nemalou částkou politik? A co skauti, ti se nebojí k politice vyjádřit a komouši jim nemohou i teď přijít na jméno? Co spolek pro monitorování a záchranu spodních vod? A co takový Institut VK, sponzorovaný z Ruska? A je jich takových mnoho. No, už zase vyléváme vaničku i s děckem, že jo. Co třeba místo neziskovek se zaměřit na daně, některé jsou opravdu hloupé a nesmyslné, tak zrušíme daně komplet, co říkáte, lidi budou šťastní jak blechy. Vedlejší efekt toho bude ukončení financování neziskovek, nebude z čeho, logicky. Další plus a dál už se není třeba o nic starat, nějak to i bez daní asi dopadne.

Co takhle nechat neziskovky na pokoji a soustředit se na dotace. Všechny dotace, komplet, to je největší zlo. Třeba tak, že nesmí obdržet státní dotaci žádný projekt, ze kterého má prospěch politik, nebo strana a to přímo i nepřímo, peněžně i nepeněžně. K tomu musí firmy uvést všechny své konečné vlastníky, fyzické osoby včetně těch, kteří mají z výsledku hospodaření prospěch.

Narovnání prostředí podle tržních principů, nikoho dotacemi nezvýhodňovat, dotace patří jen novátorství a na vzdělání, ne do rozjetého provozu. To je pravicové, ale co tu hlásáte vy je diktatura. Zrušíte vše na co ukážete vy, nebo kdo, Václav Klaus st., když to synek vzdal a byl uklizen?

4 3
možnosti
Foto

Politická neziskovka je neziskovka, která prosazuje nějakou ideologii, ovlivňuje nás na všech úrovních od vzdělání po média, zasahuje do našich životů a čím dál více je ovlivňuje. Nezvolil jste si je, přesto mají dnes větší vliv než kdejaký zvolený politik. Čerpá na to standardně nemalé zdroje z veřejných zdrojů - dotací a grantů a nikomu se nezpovídá. Takže politické neziskovky, které tu za naše peníze zavádějí do školek a škol všechny genderové nesmysly, ohrožují svobodu projevu, uměle vyvolávají dojem, že jsme národ plný rasistů a xenofobů, řešit naopak budu, protože se nás všech dotýkají mnohem víc, než si myslíte.

2 1
možnosti

kym je dotovan, jestli se mohu zeptat, institut, pro ktery pracujete....?

6 4
možnosti

P80a15v93e22l 81K98r58á21l

23. 4. 2021 10:43

Na to se odpovědi od místních fanatiků nedočkáte, důležité je pohanit z demokratických zemí na transparentním účet sponzorované organizace, bojující proti pátým kolonám.A jak jsem psal, jejich správnost svým zásahem potvrdila NCOZ

3 6
možnosti
Foto

Tak poslední průzkum vypadá zajímavě. Trikolora posílila o další dvě strany a má méně než dříve sama. To už je ovšem konec a nové posily exministr-klausovecTlustý a alternativec Štěpánek to moc nevytrhnou. Už začalo vedení shánět bílé koně na které by se daly přepsat dluhy? Nedáte ani 1,5 procenta...:-)

3 5
možnosti

Kolik, že má vaše TOP 00 nic? 4,1% Bez nalepení se na ODS konečná. ;-)

6 3
možnosti

P11a45v44e14l 40K23r54á61l

23. 4. 2021 10:04

Tážu se paní Vachatové, proč pracuje v politické neziskovce jménem trikolora, která je placena z peněz z Ruska, státu, který momentálně pácháteroristické útoky na ČR. A proč se prosím paní Vachatová k tomuto bezprecedentnímu útoku nevyjádřila. A pokud vidíme momentální situaci a práci NCOZ, která pozatýkala verbíře teroristů na východní Ukrajinu, která je pod částečnou okupací opět Ruska, a spolek Evropské hodnoty před organizacemi těchto verbířů, jako jsou vojáci v záloze a podobné obskurní "organizace" dlouhodobě varuje

1 9
možnosti
Foto

Můžete dát důkaz, že peníze jdou z Ruska, když tady plkáte?

4 2
možnosti
Foto

Tak nejen USA, ale už i Tchaj - wan jsou nepřátelé českých " vlastenců"...:-) Jste přímo v místě dění. Nějaká aktuální reportáž z rozpadající se a pomalu zanikající Trikolory by nebyla? To by bylo opravdu zajímavé...;-D

3 6
možnosti

Zajímavé jsou reportáže z rozpadajících se USA a blahodárného vlivu všech těch tzv. progresivních aktivistů, nově BLM, na některé státy západní Evropy.

7 1
možnosti

Vždyť jste si v článku už odpověděla.

Mít vliv na veřejné mínění znamená mít v rukou mocný nástroj, kterým ovlivňujete myšlení lidí, ...

Nástroj moci.

O nic menšího se nejedná, existují prostě lidé, kteří touží mít moc nad druhými lidmi. A bohužel se neštítí žádných prostředků k uspokojení svých tužeb.

9 2
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS