Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Daně, neboli výpalné, platíme proto, protože jsme k tomu donuceni násilím. Kdybychom nebyli, prakticky nikdo by je neplatil.

0 0
možnosti
Foto

když neco ve firmě skřípe, vymění se pár lidí na řídících postech.

A divil bych se, kdyby to u policie nefungovalo.

1 0
možnosti
Foto

Nesmíte si plést firmu se státním molochem s monopolní výsadou. Takhle to možná funguje jen v té firmě.

0 0
možnosti
Foto

Kdyby se neoznačená vozidla silniční policie soustředila na hledání těchto pachatelů místo zabukaření, rychle by je dopadli. Ale, neplnil by se plán pokut! :-/

2 0
možnosti
Foto

K91a69r84e95l 64C44a60c60h

11. 2. 2020 10:43

Nejsem sice o tom nijak dostatečně informován, ale to, co jsem letmo přečetl, pro mně vyznělo asi takto. Jedná se o skupinu zřejmě velmi mladých a fyzicky dobře trénovaných lidí, kteří své útoky provádí ve velké rychlosti, takže na místě činu se zdrží jen několik málo minut. Škody vzniklé vniknutím do objektů obvykle převyšují škodu na odcizeném majetku. Tak to celé ve mně vzbuzuje dojem, že je to parta kamarádů, která to dělá spíše pro zábavu, jako zvrhlý druh adrenalinového sportu, než pro zisk. Pak se nedivím, že má policie problém je chytit. Jednou to bude dobrý námět pro televizní zpracování.

0 0
možnosti
Foto

Ve Švédsku se před 40 lety téměř nekradlo, dveře domů, alespoň ve velkých částí venkova byly otevřené, auta rovněž. Dnes se na krádeže automobilů, zemědělských strojů, nářadí atd., specializují bandy z Pobaltí a kavkazských republik, kde jim EU zrušila víza. A tak zlodějna jen kvete.

Síla státu se pozná na úrovni prestiže u svých obyvatel, kteří mu delegovali jedno ze svých nezadatelných práv, tj. na obranu svého života a majetku. Pokud stát selhává, má občan právo vzít právo na obranu sebe a majetku do vlastních rukou. V Evropě jsme svědky, že státy svou politikou omezováním práv osobní obrany a naopak podporou migrace z různých nestabilních společenství, svojí roli, která mu byla svěřena, prostě přestává plnit. Směřuje to k destabilizaci společnosti.

3 0
možnosti
PV

Přesně tak - zloděj má větší práva než okradený - modelový příklad- v noci nachytám zloděje v bytě - jak se mohu bránit - mohu ho praštit přes ruce ?

Podle zákona s ním můžu pokecat, ale nesmím se aktivně bránit :-/

1 0
možnosti
PV

Jak se říká, že ryba smrdí od hlavy tak řadoví policisté za to nemohou - chyba je v systému .

Policie nás chrání a pomáhá na silnicích měřením rychlosti, zkontroluje nám lékárničky v autě a jiné libůstky - ale proč by měli honit lupiče - z toho jim nic nekápne.

2 0
možnosti
Foto

Pravdu dí pan Vondracek, ještě by zasahující příslušníci mohli /i když jsou údajně na mlácení cvičení/ dostat pár facek, případně pár ran bejsbolovou pálkou a rozbít si svoje drahé brejličky a to jim za těch pár kaček - co oproti platům poslanců berou - vážně nestojí. Podobně, jako některým diskutujícím, co místo toho, aby zde připsali nějaký svůj návrh, pouze "světonázorově" minusují. ;-(

0 0
možnosti
Foto

Kradlo se od doby co se objevil první člověk a krást bude do soudného dne. Za to režim nemůže.

0 4
možnosti
PV

Jo kradlo se, ale ne v takovém rozsahu :-/

0 0
možnosti
Foto

Co nedodělal a naopak podělal v Sobotkově vládě ministr vnitra Chovanec, se nyní snaží vyžehlit ministr vnitra Babišovy vlády Hamáček. A protože docela nevkusně a hodně neuvěřitelně argumentuje tím, že nemá na starost pouze aparát Policie ČR, ale třeba také Poštu, tak jednoduše NIC nestíhá. K tomu účelu je potřeba znovu a všude volit ČSSD, aby svou rozdělanou práci mohla úspěšně za přibližně 50 let dokončit. ;-O

1 0
možnosti
Foto

Pane Šindeláři co může udělat ministr vnitra, aby se nekradlo ???? Marně přemýšlím ???? Takže mně poraďte.

1 0
možnosti
PD

no, abych pravdu řekl, tak je mi podivné, že při takovém objemu vloupání policie nic nemá(nebo se tak aspoń tváří). I kdyby to nebyla jedna parta, tak ten počet je takový, že nejde nezanechat stopy. navíc pachatelé jsou podle kamerových záznamů dost oprsklí, těžko se pohybují pěšky, kamery na každé křižovatce

3 0
možnosti
Foto

Mně jednou policista sdělil (byv přivolán k mému vykradenému vozu), že oni vědí, kdo to dělá, ale nemůžou je chytit. Nadhodil jsem nastražit past - luxusní vůz plný zajímavostí a za rohem počkat. On na to, že to nejde, neb na to nejsou prostředky.

0 0
možnosti
ND

Sice máte pravdu, trvá to už dost dlouho, a máte právo být naštvání, ale pochybuji, že by Hamajda svojí účastí na interpelaci pomohl pachatele vypátrat... Určitě by vám ale nasliboval jak to bude lepší a co všechno pro to dělaj a zároveň by vám řekl, že publicitu pro to co dělaj nemůžou potřebovat.

Jo, máj náskok hajzlici jedni zlodejsky a jde strach o to, že jejich metodu převezmou i jiné skupiny...

Držím palce vsem, kteří jsou ohroženi, totiž my všichni a taky držím palce policajtum, aby je už chytili...

4 0
možnosti
  • Počet článků 17
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 10166x
Mým cílem je zachovat svobodu slova a zakročit proti politickým neziskovkám, které za vaše peníze devastují Českou republiku. 

Jsem konzervativec a pravičák. Píšu tak otevřeně, jak to jen dnes jde, o tématech, o nichž se už mluvit nemá.

http://www.natalievachatova.cz

Seznam rubrik