Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JR

J79a18n 55R36á68ž

25. 2. 2020 19:21

Nějak jste si neuvědomila, že pro Piráty, jejichž reprezentantem je MUDr. Hřib, má přejmenování náměstí, či vypovězení meziměstské smlouvy daleko podstatnější význam, než nějaké metro, či realistické uvažování o řešení pražského bytového kolapsu

3 1
možnosti
Foto

BTW Boris Němcov je mrtev, ten už bohužel nic nevyřeší. A tuším, že kdyby žil, problémy Prahy by ho vůbec nezajímaly....

2 0
možnosti
Foto

Co takhle přejmenovat ulici před USA ambasádou na Rosenbergových!? Mělo by to stejnou validitu.

5 1
možnosti
Foto

Natálie je moje kolegyně a já dávám R^!

To zas bude řev, co Dvořáku! ;-D

5 1
možnosti
DR

Perfektně popsáno. Pražský okruh se těmito politickými hloupostmi opravdu nepostaví, dostatek parkovacích míst taky nevyřeší, více bytů taky nevznikne, ale důležité přece je, že se nyní můžeme plácat v prsa jak jsme to nějakým náměstím těm rusům zase nandali.

Jasná karma. R^

10 2
možnosti
PK

..ale lávka v Troji snad by už mohla být funkční, nebo...?

2 0
možnosti
Foto

...rozhodně je vyřeší TrikoloraR^...řešení se začíná přes Vás, chtělo by to fotku v plavkách.)) a pak, až se pan junior zadrápne na všech frontách i v té nejvyšší, bude v Praze ráj. Pozdravujte ho, nadiktoval to dobře, nemá tam žádnou chybuR^

5 5
možnosti
Foto

Už jsem to jednou napsal, že paní Šichtařová se odsunula na druhé místo. Jak tam ty dvě holky spolu vyjdou, netuším. Hit sezóny: plavky v barvě trikolory. ;-D

1 1
možnosti
Foto

Tak jak okruh tak bydlení v praze je spíš otázkou vlády a parlamentu jak nastaví zákony.

Parkoviště do určité míry Praha ovlivnit může a nepochybně se o řešení parkování snaží, ale po pravdě snad nikde na světě není ve velkoměstech míst dostatek.

A Praha pak řeší spoustu dalších problémů.

To, že při tom řeší i to jak se jmenuje, která ulice nijak nebrzdí to co dělá v jiných oblastech (a to osobně jsem spíš po neutrálních jménech ulic nebo po pojmenování po našich význačných osobnostech).

Každopádně to přejmenování má nepochybně politické pozadí a pokud se takto Praha snaží připomínat rostoucí ruské komunitě u nás, že demokracie není zadarmo a že u nás ji na rozdíl od Ruska máme, tak je to dle mého celkem v pořádku.

Pokud se týká Saudské Arabie tak tu nikdo z toho, že by byla demokracií ani nepodezřívá tedy by to bylo celkem zbytené přejmenovávat náměstí u jejich ambasády a kauza Michalákových je přinejmenším sporná, ale spíš je pravda na norské straně o čemž svědčí nejen to, že Michaláková prohrává soudy, otec dětí s řešením souhlasí a i naše orgány, které měly ke spisu přístup jasně řekly, že důvod k odebrání by byl i u nás. Další v kauze pak bylo ovlivněno i způsobem "boje" Michalákové, které nejde o dobro dětí, ale o vlastní ego

2 10
možnosti
Foto

Ale také je pravdou, že malá Michaláková je českou občankou a jako taková neměla být předána do péče norské rodiny, a to ani v případě, že by s tím její maminka vyslovila souhlas. Měla být předána českým úřadům.

3 2
možnosti
Foto

Z toho na mne vyjukla Trikolora. Ti trojbarevní se tu začínají rojit. Už jsem tu uváděl, že já postupně bydle v ulici Gymnazijní, Habermannově, Stalingradské, Mládeže, Jana Palacha, zase Mládeže a nakonec opět Jana Palacha. A přitom jsem se z baráku nehnul. A mělo to nějaký negativní vliv na výstavbu?

Pokud Vám vadí, že se něco u nás pojmenuje po jednom z mála solidních ruských politiků, tak asi budete rusofobka. Že Vám není hanba. Rv

5 14
možnosti
PN

P87e89t68r 94N15e33d96v31ě21d

25. 2. 2020 11:17

Paní autorce to nejspíš nevadí, to přejmenování. Spíš bych řekl, že jí vadí mrhání času a energie na tyto ne, zrovna zásadní věci. Ale je to fuk. Mě zajímá v čem Vy vidíte solidnost pana Němcova? Jen proto, že brojil proti Putinovi? Nebo že jeho postupy se podobají postupům u nás, kdy se zhaslo?

12 2
možnosti
MV

Boris Nemcov nema resit problemy Prahy. Ostatne...slo by to tezko, kdyz je po smrti na ktere se Putin a jeho Rusko podileli. Radni za Jaroslavl byl zavrazden 27. unora pred peti lety a pro nektere lidi je obeti Putinova rezimu. Pojmenovani ulice nebo namesti si dle meho nazoru pan Nemcov zaslouzi. Ze Vy se budete pohybovat nekde kolem ANO nebo Trikolory?

4 7
možnosti
PN

P89e13t48r 38N12e18d66v11ě70d

25. 2. 2020 11:28

A co když ta jeho vražda byla jen loupežná vražda? Neříká se v souvislosti s panem Němcovem o nějakých škodách na financích rusáků? A následně objevení se nějakých těch oligarchů? Možná proto souhlasíte s tímto postupem Prahy?

4 2
možnosti
  • Počet článků 17
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 10166x
Mým cílem je zachovat svobodu slova a zakročit proti politickým neziskovkám, které za vaše peníze devastují Českou republiku. 

Jsem konzervativec a pravičák. Píšu tak otevřeně, jak to jen dnes jde, o tématech, o nichž se už mluvit nemá.

http://www.natalievachatova.cz

Seznam rubrik