Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JN

J67o82s59e17f 18N28i20k97l

15. 2. 2021 12:56

Je třeba jakékmoli "multikulti" z našich škol vymýtit jako sémě budoucího terorismu...více přírodních věd a dovednostních cvičení v pracovním vyučování....

8 0
možnosti
JK

Zkuste Afriku, tam to takhle maj.

0 5
možnosti
LB

Je smutné sledovat, jak opět vítězí ideologie nad rozumem, jak opět už i děti jsou zneužívány mocenskou klikou a jsou jim vymývány mozky. Jestli vyhrají volby Piráti, tak se tento proces ještě desetkrát zrychlí. Dnes bojujeme o osud civilizace založené na racionálních principech a tento boj zatím prohráváme.

28 0
možnosti
JK

Anebo je to tak, že v dětství indoktrinací vymyli mozek vám, žejo. A pak to házíte na jiné.

1 10
možnosti
Foto

Je mi líto mých vnoučat! A tak se ptám. Na čí pokyn či příkaz tyto změny provádějí čeští (ano čtete dobře čeští) úředníci na MŠMT? Přece mi někdo nechce tvrdit, že to někdo dělá z přesvědčení. Škoda, že si nemohu teď vzpomenout, jak se říká těm ženám, které se můžům dávají ne z lásky, ale za peníze. Kam jen to lidstvo kráčí?

10 0
možnosti
ZJ

Pane Svojane,

píšete - přece mi někdo nechce tvrdit, že to někdo dělá z přwsvědčení.

Já tvrdím, že ano. Podívejte se na obsahy nových studijních oborů filozofických fakult a témat různých diplomových prací.

Možná se blíží chvíle, kdy ne natočí historický film, ve kterém Hus bude černý a Žižka muslim. Vše náležitě proloženo postelovými scéńami.

A spolusponzorem bude ČT.

15 0
možnosti
VF

Dobrý den. Kdo vám poradil, abyste (dámy) psaly do blogů Idnes jako reprezentantky spolku Trikolóra a ještě k tomu si dávaly své vlastní fotky doprostřed textů? Celkem je mi to šum a drát, jak si kdo co kde píše a jak se exhibuje, ale domníváte-li se, že zrovna tento způsob prezentace je ten správný a nejlepší, tak bych si troufnul tvrdit, že je to dost na pováženou. Pro mne zůstává paradoxem především skutečnost, že i kdybyste měly (vy dámy z Trikolóry) stokrát pravdu, tak díky vašemu náčelníkovi a vaší pošetilé naivitě v přebujelé aspirace, se v nastávajících volbách ani nedostanete do parlamentu (bez ohledu na změny volebního zákona).

PS.: Jinak, vzdělávání dětí dostávalo na frak skoro v každé různé historické etapě podle vlády příslušné ideologie. Největší vliv na výchovu a vzdělávání dětí zůstává a zůstane nakonec vždy v rodině, bez ohledu na to, co se ve školách děje.

1 18
možnosti
Foto

Pane Fishere, je mi šumafuk, k jaké straně či hnutí bloger tíhne. A ani po tom nepátrám. Hodnotí, blog podle obsahu a ne podle toho, kdo ho napsal. Na to tady máme jiné diskutéry, kteří pochválí blogera z jejich středu, který sdělí, že o půlnoci ho doslova oslepila sluneční zář.

Nemám problém napsat třeba exminitrini Valachové, že z jejích blogů doslova tryská její neustálé poukazování na neschopnost těch, co přišli po ní. Stejně tak napsat p.Zdechovskému, aby si z blogu nedělal volební agitku.

A až třeba paní Jandová napíše něco, s čím se ztotožním, pak jí třeba dám i karmu. Zatím miale nedala šanci.

I s vámi souhlasím v tom, co jste uvedl v PS. Ale takto silný vliv školy nikdy nebyl a přesto se i přes vliv rodiny našly dětií, které udaly své rodiče.

12 0
možnosti
Foto

Jo, jo, fyzika, chemie a matematika jsou těžké, takže raději přidáme nějaké pseudobory jako výchova k ....... (lze doplnit ze spektra pseudověd jako andragogika, mediální gramotnost, sociální geografie atd). Hlavně, aby se děti moc nenamáhaly a měly ten "správný světový názor".

30 1
možnosti
  • Počet článků 17
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 10166x
Mým cílem je zachovat svobodu slova a zakročit proti politickým neziskovkám, které za vaše peníze devastují Českou republiku. 

Jsem konzervativec a pravičák. Píšu tak otevřeně, jak to jen dnes jde, o tématech, o nichž se už mluvit nemá.

http://www.natalievachatova.cz

Seznam rubrik